Гонзо призна, че няма как да дойдат победите, ако отборът не си вкарва положенията.

"Доста положения направихме, не е липса на късмет, може би на умения. За два мача създадохме толкова положения, колкото други тимове за година. Сега от 10 положения не може да вкараме 1. Може би причината е нервност във футболистите. И в срещата с Ловеч и днес си направихме живота труден", коментира Гонзо, цитиран от Гонг.

"Загубихме почти шансове за титлата и Купата. Ще играем за нашето достойнство. След този мач шансовете ни като цяло намаляха. Продължаваме да играем всеки мач за победа до края на сезона", добави той.

"Ние градим един отбор с 15 нови футболисти, а това не се прави лесно, нормално е да има спад, продължаваме да работим. До някъде мачът с ЦСКА си оказа влияние, а и загубихме Жоазиньо. За момента хората, които играят на тази позиция, не оправдават очакванията", продължи спортно-техническият директор в Левски.

"Вече имаме набелязани играчи за селекцията през лятото. Следим ги. Нормално е обаче сега да изпитваме трудност, като нямаме решения на проблемите. Когато отборът не играе по най-добрия начин, нямам как и централният нападател да бележи. Той обаче се движи и се раздава. Трябва и другите да вкарват. Не само Дембеле", завърши Гонзо.